Tuesday, August 28, 2012

Trip singkat ke Hatyai dan Songkla...

hi semua.... actually masa raya ari tu ain ade plan dengan husband utk pegi ke DANOK... so bila balik kg husband tu kami tak lupa la bawak "Buku Merah" dan yang penting harus la tak tamat tempoh ye dak? hahahah da macam lagu zizan n kaka la plak.....

Nak d jadikan cerita kazen husband ajak p Hatyai... wahhh memang terlompat2 la rasa.... sbb Hatyai lagi jauh ke dalam berbanding Danok... tp ain bukan penah p Danok pun... so mmg teringin jugak nak p satu hari nanti....

so ape kate korang layan beberape gambar sekitar trip singkat kami nie.... BTW, utk pengetahuan korang masa p sana tu cuaca sangat la redup + hujan... so x byk la tempat boleh p ;) tak per next time harus pergi semua tempat...



























minyak depa mahal nak mati... ;p

1 org yang baik hati komen: