Tuesday, August 7, 2012

sape dulu pakai Nokia 8250?

Kalau sape pernah gune mesti terpk2 kalau ade lagi hp tu mesti korang nak beli....

cer klik SINI.... depa ade jual ooo... mayb boleh beli untuk phone yang kedua... tapi kan for sure kalau sape2 nampak mesti sgt kagum kot... yer lah... hp model lama tapi bersinar2 smpai silau mata depa....


2 org yang baik hati komen:

  1. dulu falsya pakai henpon nie..hehehe..kalau dulu kan pakai henpon mcm nie dh mcm pakai iphone dh..hahaha..skang nie kalau ade yg pakai henpon 8250 nie mmg kene perli je..

    ReplyDelete
  2. saya pakai yang ni dulu...^__^

    ReplyDelete