Tuesday, August 7, 2012

Sakit hati dan sakit jiwa

situasi pertama :

driver teksi nmpk perempuan seksi meksi ... so dia sanggup terus uturn amik perempuan tu sedangkan ain tahan kot teksi dia tu...

situasi kedua :

tggl ain sorang je tggu teksi... pas tu datang si pompuan gile... ain tahan teksi tu... dan dia pun sama naik gatal nak tahan jgk... pas tu teksi berenti terus dia naik pas tu pandang bawah...

hangin satu badan ain di buatnya... mmg 
hilang sabar d buatnya...

situasi ketiga :

tetiba dtg lagi sorg perempuan.... terus tahan teksi.... ain pun tahan jgk... pas tu dia nak naik.... mmg pree2 dia kena maki tadi... ape ko tak nampak aku dah tercongok cukup lama? terus dia kasi ain naik... tapi ape dia membebel ain tak tau...

kalau korang berada di tmpt ain? korang leh sabar jer tgk? jam dah kul 9 masa tu.... pk2 kan

3 org yang baik hati komen:

  1. kalau falsya yg kedua tuh dh kene maki dh..hehe..sabar kayh ain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la falsya... smpai opis terus rasa nak nangis event situsi ketiga tu mmg dia kena maki dgn ain dh tadi... maybe esok kena ikut husband p keje lah.... :'(

      Delete
  2. yg pempuan tu pun satu.. buta agaknye sampai xnmpk org yg tunggu n thn. mmg bengang bile berada kt situasi mcm ni

    ReplyDelete