Wednesday, August 1, 2012

Noel Premium Gift and Hamper Company Launching Its New Hari Raya Line at Restaurant Rebung Chef Ismail Bangsar

Minggu lepas Ain telah berpeluang menghadiri Noel Premiuem Gift & Hamper yang dibuat di Restoran Rebung yakni milik Chef yang terkenal dan tidak asing lagi di kalangan kita iaitu Chef Ismail bertempat di Bangsar...



Sampai sahaja di Restoran terus rasa sangat kagum dengan rekabentuk dan landscape restoran tersebut... Sangat penuh dengan pokok... Terasa macam balik kampung pulak :) hihihi....

Korang tau NOEL? Noel ialah sebuah syarikat di mana diorang buat khidmat menghantar hadiah, bunga, hamper dan sebagainya... Yang penting hasil & juga kualiti dalam setiap produk sangat terbaik... Sebagai contoh untuk hamper, barang2 atau makanan2 yang ada di dalam hamper yang diorang hasilkan diorang telah cuba dan cuba pelbagai jenis produk, brand dan sebagainya.... Dan NOEL pastikan setiap produk yang berada dalam hamper tersebut "they dare to eat"... Maknanya makanan tu harus lah sangat sedap dan pihak NOEL sendiri letak diri mereka sebagai pembeli @ penerima hamper tersebut...


Founder & Managing Director NOEL  Mr Alfred Wong Siu Hong  memberi sedikit penerangan dan sejarah NOEL kepada pihak MEDIA



Sebagai contoh : KURMA...

Kurma ini datangnya dari California dan pasti ada dia antara kita tidak tahu yang California juga ada buah kurma kan? Tapi rasanya memang sangat sedap & saiznya sangat besar :)

Jom kita lihat antara hamper2 yang di hasilkan oleh NOEL... 












Chef Ismail bersama salah satu range hamper yang NOEL ada

Persembahan 


kepada yang nak lihat antara menu2 yang terdapat di Restoran Rebung ni sila lihat di bawah 




Picture : credit 
Kepada yang berminat untuk membuat tempahan dari pihak NOEL sila hubungi :

Sila layari  http://www.noel.com.my/ atau 

boleh hubungi di nombor 03 7958 8522 atau 03-7958 5123 

dan kepada yang ingin buat tempahan berbuka puasa boleh hubungi Restoran Rebung

03-2283-2119

2 Lorong Maarof  Taman Bangsar, 59000 Kuala Lumpur, 
Federal Territory of Kuala Lumpur

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment