Wednesday, August 8, 2012

Mama tiada galang gantinya

Memang betul kata Kak Ayu... Memang tiada galang gantinya... kite hanya mampu berdoa agar arwah mama ditempatkan dikalangan orang yang beriman... Amin...

Dia tak diam lagi 11 hari kita nak menyambut kedatangan bulan Syawal... perasaan tu tak kan sama even sekarang ni semua cukup... ada duit nak beli baju raya, ade duit nak beli kuih raya dan sebagainya... walaupun satu ketika dulu kami bukan lah dari keluarga yang berada dan di tambah pula mama sakit masa tu... even tak der baju raya... kuih raya tak seberapa tapi rasa tu tetap sangat happy...

di sebabkan tu lah saya nak husband saya happy dapat beraya dengan keluarga nya... ain nak dia bahagia dan happy d samping keluarga... ain nak dia hargai mama dia... ain nak kan yang terbaik dalam hubungan kami.... haishhh ape melalut plak nie...

yer lah korang semua yang masih punya orang tua HARUS hargai depa.... HARUS buat mereka bergembira....

Ya Allah... nnti la ain sambung entry lain sbb terlalu sedih rasa hati ni... sebak dan nak nangis :(

2 org yang baik hati komen:

  1. Jangan la bersedih.Sentiasa sedekahkan Al-Fatihah moga roh mama awk tenang di alam sana.Al-Fatihah wat mama awk.amin

    ReplyDelete
  2. alfatihah tuk arwah mama u....

    ReplyDelete