Thursday, August 9, 2012

Contest Tiket Wayang

Selamat tengahari semua.... haippp jangan p makan lunch plak tau....

ain tau ada antara kite yang tau pasal Cinema Online... Tapi ada jugak antara korang yang tak tau... Yang bestnya depa ni selalu wat contest.... so korang join je lah... ade rezeki dpt la tgk movie free dan yang bestnya lebih awal dari orang lain... kire citer tu lom kuar panggung arhh..  tp citer melayu tak der arhhh...

dah2... korang try klik SINI dan register dan tekan la kat contest... then akan keluar la contest2 yang ada....

so ape lagi?? cepat la terjah okey....

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment