Wednesday, July 25, 2012

Tips Buffered Earning Nuffnang?

ain antara manusia yang sibuk sezrch kat google... mcm ner nak dapat BE.... asyik ikut cara2 yang masing2 kasik...

tp memang sangat keciwa lah sbb tak pernah dpt BE dr Nuffnang.... tp tak per at least ade jugak insan yang baik hati telah tekan2 iklan yang ade...

en Nuffnang sila lah beri saya tips2... hehehe

4 org yang baik hati komen:

  1. kak ain cube hantar tiket kat nuffnang.. sbb ada tips dorang ckp hantar tiket n selalu kena update profile.. xsure sgt la betul ke x..

    ReplyDelete
  2. samelah huhuhuhuhuhu..... semua petua dah ikut, tp alhamdulillah setiap minggu masih ade yg sudi klik iklan² yang menarik masyuk juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasalkan... da hantar ikut da semua tp x dpt jgk

      Delete