Wednesday, July 11, 2012

Peraduan anjuran Blogger Bro Framestone dan hadiah tajaan dari Nando's Malaysia

Seperti yang korang semua sedia maklum... Ain ade turut serta dalam satu peraduan anjuran Blogger femes amos Bro Framestone dengan tajaan Nando's Malaysia .... 

cuba baca entry yang sebelum ini ==> KLIK SINI

cuba korang lihat gambar ain kat bawah nie... terang2 dan tak perlu lah korang nak suluh2 lagi... memang ternyata jelas di situ yang ain merupakan penyokong kipas susah mati (yakni die-hard-fan) kepada Macho Kai..



Disini jugak ain ingin TEGASkan kenapa ain merupakan penyokong kipas susah mati (yakni die-hard-fan) kepada Macho Kai.. Korang hanya perlu baca... dan cuba fahamkan ape maksud ain ok....

1)  Tidak mudah mengaku kalah

2)  Mempunyai COACH yang sangat supportive

3)  Berusaha sehabis baik dan pedulikan kata2 tak sepatutnya

4) Cuba lakukan yang terbaik walaupun sukar dan tak pernah lakukannya

5) Harus lah sbb warna Merah melambangkan GARANG dan BERANI

Kepada MACHO KAI... buat yang terbaik untuk semua penyokong kipas susah mati (yakni die-hard-fan) anda.... dan kami pasti MACHO KAI adalah yang terhebat dan terbaekkkkkkk....


0 org yang baik hati komen:

Post a Comment