Sunday, June 24, 2012

Sesi memanjakan rambut di Spa Rambut Biolyn - cuma RM10 je

actually ain pegi Spa Rambut Biolyn ni pada sabtu lepas.... Yang mana ain rasa sangat sesuai untuk ain kerana


  1. produknya tidak mengandungi bahan kimia....
  2. layanan yang sangat superb
  3. harga yang sangat berpatutan
  4. rasa syiok bile diorang cuci rambut tu.... memang best ar urutan kepala tuh... 
  5. lepas pakai shampoo diorang kelemumur ain berkurangan...
Puji bukan sebab saje2 puji tapi memang kenyataan... yang mana husband pun perasan yang kelemumur ain dah kurang dan hampir2 hilang... dan yang paling best harga shampoo tu RM29.90 jek... murah lah tu... dan yang paling penting sangat berkesan dan tiada bahan kimia...





kalau orang berminat nak cuba boleh la cuba pergi spa rambut nie.... alamatnya seperti yang tertera di bawah....

Biolyn Health Risk Management (M) Sdn. Bhd.
55-1,2,3,4, Jalan SP 2/1,
Taman Serdang Perdana,
43300 Seri Kembangan, Selangor. (Berdekatan dengan South City Plaza)
Tel: 03-8941 8303, 03-8945 6780, 03-8941 2664
Fax: 03-8941 7303
Website: http://biolyn.com.my
Email: enquiry@biolyn.com.my

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment