Thursday, June 21, 2012

sape suke makan Pavlova?

salam sume... selamat petang... tetiba ari nie tgk kat fb ade yang post tanye mana nak beli Pavlova... dan untuk pengetahuan semua member ain ade buat pavlova nie....

so ni ala2 promote r.... korang leh jgk order kek, tart n kueh raya n sebagainya dari kakak nie.. for sure sgt2 sedap... memang terbaek r...

Picca sumber dari pakcik google.

P/s kakak tu blh di hubungi di Page NIE

8 org yang baik hati komen:

  1. saya tengok pavlola ni glamour..tapi saya tak pernah makan lagi..huhu

    ReplyDelete
  2. sedap wwookkk..tp make sure x brape manis ek...ade kat SERAI EMPIRE tu mak datukkkk mahai & manis kot..

    ReplyDelete
  3. hurm... try la order dgn kakak ni... dia wat sedap... di sebabkan manis jgn la jadikan habit mkn pavlova...

    ReplyDelete
  4. x pnah mkn g...nak try jugak nnt...tp tak blh bkk page tu la.kene block kat opis ni haa..

    ReplyDelete
  5. tak per MAY... nnti balik umah bukak page tu ya....

    ReplyDelete
  6. salam kenal yer..saya singgah dan follow sini..jom jemput singgah ke blog saya

    ReplyDelete
  7. pavlova neh sedap tp klo mkn bnyk sgt pon bole muak gk..bab manis 2 mmg x bole nafikan lah tp dpt dkrgkn dgn masam buah2 yg ada ^_^

    ReplyDelete