Tuesday, June 5, 2012

Menang I Pod Touch Dari FB David Teo

Syukur Alhamdulillah ain menang I Pod Touch dari FB Mejar David Teo... Serius mmg terkejut... tak sangka... sebab sebelum ni join mmg tak pernah menang... tapi mungkin mmg rezeki ain kan :) TQ Mejar David Teo... Korang2 yang lom follow FB beliau sila la follow... 

Nah... korang tgk picca bawah ni k...


mmg confirm arh ain yg menang kan :)

BTW, ain nak share dgn korang pasal ain dpt tiket dari David Teo?? Macam nie tau... korang harus aktif berinteraksi dengan beliau dan rajin2 komen... nanti David Teo akan pilih sesiapa yang aktif untuk dapat kad VIP dimana korang akan dapat keistimewaan yang mana korang tak perlu masuk contest untuk ke Malam Pra Tonton... Best kan?? sebelum korang terlambat sila la berbuat demikian... :)

Gud Luck yeah....

Mode : tak sabar nak dpt I Pod Touch ni... nak tet power :)


3 org yang baik hati komen: