Thursday, June 21, 2012

Kemenangan berganda dan kena pada waktunya

selamat pagi semua... Hari Khamis yang mulia ni ain nak mulakan dengan entry kemenangan :)

Untuk pengetahuan semua ain berpeluang untuk pergi ke Majlis Perlancaran Avast (Anti Virus) dan juga Mobile Apps "WeChat". Pada yang ade android mahupun Iphone @ IPod leh lah install.... Menarik tau "WeChat" ni... nnti kan entry yang lain untuk kedua2 produk ini.

Semalam diorang cari satu lelaki & Perempuan yang mempunyai paling banyak contact dalam "WeChat". Di awal majlis kami di beritahu dan makanya dengan itu ain nie sanggup ketepikan menda lain dan asyik "shake" "shake" je... haaaa... itu lah keistimewaan "WeChat"... kita boleh "shake" HP kite... then dia akan detect sesiapa sahaja yang "shake" jugak.... then kite leh la add diorang....

Akhirnya ain dapat 80 contact hasil dari pertolongan BRO dan juga "shake2" ain tuh.... kire untuk perempuan yang paling tinggi lah... korang nak tgk hadiah yang ain menang? 

..

..

..


..

..

..

..

..

..
..


..

penyampaian hadiah kepada pemenang... ain la tuh...

Speaker Hello Kitty 

comel kan... adoiii tak tahan nengoknya lah

p/s untung lah dapat hadiah ni setelah ain ada IPod Touch yang menang dari MIG.... syioknyerrrr lah..... tengok entry NIE ok...


5 org yang baik hati komen:

  1. hihihi... haah comel sgt... besar n berat....

    ReplyDelete
  2. HIHI... MMG SGT COMEL... RASA BERBALOI BERUSAHA MALAM TADI...

    ReplyDelete
  3. Jeles siot huhuhu

    Tahniah kak.. rezei semua tue :)

    ReplyDelete