Wednesday, April 11, 2012

Rita Rudaini Mokhtar terima SMS akan diceraikan

KUALA LUMPUR 10 April – Hari jadi ke-36 yang disambut esok akan menjadi kenangan paling ‘meruntun hati’ dalam hidup pelakon Rita Rudaini Mokhtar apabila dia menerima berita sahih bahawa suaminya, Aidil Zafuan Abdul Razak, 25, telah membuat permohonan untuk bercerai.
Menurut Rita, pemain bola sepak kebangsaan itu sendiri sudah memaklumkan kepadanya melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) mengenai permohonan perceraian itu.
Dalam SMS berkenaan Aidil antara lain menulis: “Saya sudah failkan benda itu (perceraian). Peguam saya akan maklumkan lebih lanjut kepada awak.”
Menurut Rita, dia tidak berasa kecewa atau bersedih dengan apa yang telah diputuskan suami memandangkan sudah lebih empat bulan Aidil ‘menghilangkan’ diri setelah keluar dari rumah mereka.
“Saya terima apa yang sudah tertulis. Kami bernikah di Thailand, mempunyai dua anak dan sekarang ini saya bakal bergelar ibu tunggal, semua ini takdir hidup saya.

p/s : senang betul kan?? nak kawin... kawin... nak cerai... sms jek...  kalau rasa tak bersedia nk kawin jgn la kawin...

1 org yang baik hati komen: