Monday, April 16, 2012

Pengacara popular hampir mati akibat minum peluntur

16 Apr – Seperti tidak percaya dengan berita yang baru sahaja sampai ke pengetahuan kami mengenai seorang pengacara wanita rancangan gosip tempatan popular yang bersiaran setiap hari minggu, dikatakan telah dimasukkan ke Hospital Serdang akibat meminum peluntur pakaian petang semalam.



Dia yang dimasukkan ke wad kecemasan sebelum itu telah pun dipindahkan ke wad pesakit luar selepas keadaanya dikatakan sudah stabil.

Menurut satu sumber yang dipercayai, pengacara tersebut telah meminum peluntur akibat tekanan dari masalah yang berlaku pada dirinya.

Dia yang dimasukkan wad pada jam 5.13 petang semalam turut cuba untuk menutup muka akibat malu dengan tindakkan akal pendek yang dilakukannya, dan cuba untuk menyembunyikan identitinya daripada diketahui ramai.

Pengacara tersebut juga sempat meminta maaf kepada peminatnya dan juga pengikutnya di laman Twitter dan meminta agar diberikan kepercayan terhadap dirinya kerana dia sendiri tidak dapat menahan tekanan yang terpaksa dihadapinya sekarang.

P/S : aduh.... jgn la wat menda bodoh.... sabar la... dah ni kan dugaan hidup namanya.... menda dah jadi...

sumber

4 org yang baik hati komen:

  1. kan banyak air sedap2, nape na minum tu jugak? haih. semoga dia ta pape. :)

    ReplyDelete
  2. inilah dia kalau iman kurang...

    ReplyDelete
  3. hmmm tak lain tak bukan dira lah tuu..huhu

    ReplyDelete
  4. ish ish ish..kot ye pun dahaga sangat jangan la minum peluntur, minum la milo ke baru la kuat dan sihat :)

    ReplyDelete