Wednesday, April 11, 2012

Fan Page Zed Zaidi di godam

betul ke aaronators crew godam fan page Zed Zaidi?? huh... buruknya perangai korang... ade ke patut kan??? korang tak perlu la campur tangan... biar lah depa yg selesai kan masalah tu sendiri... nak tunjuk hebat tak kena tempat....





pada pendapat ain, tak perlu buat mcm nie... kite nie peminat jer pun... yg ade masalah tu bukan kite tp antara diorg... so biar lah depa jer yg selesaikan masalah ni dan kita tak perlu turut sama buat sesuatu yang pada pendapat ain tak bijak... dan berperangai keanak anakan.... pk dulu k sebelum bertindak....

p/s : ade yg kate fan page tu fake... so tak tau la mn satu betul kan... so tgk kan jer lah...

1 org yang baik hati komen:

  1. kalau betul la benda ni, peminat dah menambahkan masalah buat AA..kita sepatutnya sokong AA, bukan menambahkan masalah yg sedia ada..

    ReplyDelete