Friday, March 16, 2012

Tiket Wayang dah naik harga

sebelum tu mintak jasa baik kwn2 tolong like picca NIE

terkejut sgt bila tiket wayang da naik harga.... p tgk citer bunohan... RM13 per ticket.... tanya dak GSC tu... die kata mmg da naek harga dah... bergantung kepada cerita tu best ke tak? salah ke ayat dak GSC nie terang kan kat ain? sepatutnya tak ckp mcm tu... ckp la cerita baru tiket tu mmg RM14/RM13 kalau baru kuar :)

tetiba tingat kat entry NANA yang nie :)... die pun terkejut tiket mahal masa dia p tgk Adnan Sempit 2... tp kalau adnan sempit mcm berbaloi ar... tgk berape kali pun still lawak n ketawa terbelahak belahak... tp ape pun layankan jer lah... gamaknya kalau tiket gold class berape plak ek skrg nie?

3 org yang baik hati komen:

  1. ousshhh..bia betik nihh..
    dah tak bole salu tgk wyg lew..hehe..

    ReplyDelete
  2. singgah klik kat sineh sambil bace entry...sorry x sempat nak bace entry yang sudah2x...nanti ader mase singgah lagik ye....

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak tgk wayang pun hehe

    ReplyDelete