Wednesday, March 21, 2012

Pre Screening :: The Hunger Games

hi sume...

sgt murah plak rezeki dgn tiket hunger games nie.... memula menang kat cinema online2 tiket... then decide kasi kat org lain sbb husband ain mlm nie kena tdo dalam van kat bukit jalil... bagus kan company diorg.... :) ape pun idup mesti diteruskan jgk kan

then semlm leka2 tgk fb... tetiba ade incoming call.... dr suria ke sinar ain pun tak pasti... siot jer kan... leh tak ingat sape yg call :)... die kate ain menang tiket Hunger Games 4 tixx... amek ko... kasi kat org 2 tiket... 4 lagi plak rezeki ain.... terus la call husband... tanye die mn tau boleh p... dan2 kwn die "Tok Uban" ckp nak p tgk... then... tanye husband cane nk p? kan kena tido kat bkt jalil? last2 husband ckp company tak ckp kul berape nk kena tdo kat sana.... so depa decide nk p tgk movie nie jgk... then baru p bkt jalil....

p/s : zalim kan... suh laki aku tido dalam van... ape gune ade tilam empok kat rumah?? agak2 la yer... sekian...

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment