Wednesday, March 7, 2012

Giveaway : Tiket Fist Of Dragon...

ain nak wat first giveaway utk blog ain yg tak seberape... :) sbb wat giveaway nie... ain menang tiket Fist of Dragon... dan ain plak da tgk citer nie....

caranya mudah jer buat entry dgn tajuk seperti di atas

dan

1) copy banner ni dan letak backlink kat entry nih...


dan

2) mesti follow blog ain nih

dan


dan

4) yang terakhir - bagi sebab kenapa nak menang tiket Fist of Dragon nie...  (p/s : ain akan pilih berdasarkan jawapan yang berjaya menarik hati husband ain)

dan

5) korang harus la comment kat bwh nie.... letak link korang skali k... supaya senang ain nak tgk balik

dan 

6) TARIKH TUTUP : 8 March, 2012 (PUKUL 9.00 MALAM)

taraa... ni lah tiketnya...


2 tixx tau...







3 org yang baik hati komen:

  1. Saya nak menang tiket Fist Of Dragon nie sebab nak tengok dengan tunang saya..hari tu saya tak dapat tengok dengan die sebab die jauh..harap kali ni dapat menang tiket ni..

    ReplyDelete
  2. join kak ain!!!

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/03/giveaway-tiket-fist-of-dragon.html

    ReplyDelete
  3. Joined

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2012/03/giveaway-tiket-fist-of-dragon.html

    ReplyDelete