Friday, February 3, 2012

Suprise tuk Husband sempena Besdaynye...

woootttt.... wooottt.... heeee...

actually ni first time sambut besday husband... ye lah kami kan baru jer kawin 16/7/2011... pas tu mn der bercinta2 bagai mcm org laen... kan ke "CInta Muka Buku"...  dah...dah... tak mo cter pasal cinta muka buku kami nie... huhuhuh...

so ain pun decide nak wat suprise... dan suprise harus awal dr tarikh yg sepatutnya... kalau tak... harus la dia tau kan yang ade suprise.... BTW... susah jgk nk wat supprise sbb ain slalu dgn husband... berkepit jer... berjauhan pun waktu kat tmpt keje je... giler kan... puas la ain pk cane nk wat... lucky lah... husband ain nie slalu keje sabtu ahad so dpt ler ain menyeprise kan die... huhuhu...

Hadiah yang mula2 ain beli? ni ha.... sape teror teka ar ape hadiahnya....


pas tu follow by voucher karoke kat red box...


dan taraaa... last hadiah... kek besday... beli awal sehari dr hari sebenarnya... masa tu husband syiok and baik punye tdo... ain pun senyap2 kuar... sape tau n kenal ain mesti tau ain tak de lesen + ain tak reti bwk ape2 kenderaan melainkan basikal... haruuuu kan.... so di sebabkan plan ain nie seorg diri dan tak der campur tangan mana2 pihak... ain naek la teksi ke Giant Kelana Jaya... and siap ckp kat teksi tu... leh tak tggu ain dan hantar balik kat tmpt die amik ain.... huu... sib baik driver teksi setuju... soooo selesai beli kek... bukak jer pintu.... taraaa.... husband da bangun... sgt haru... huhu.... sib baik la kat pintu depan tu ade bilik... then terus masuk bilik tu sorok kek.... hahahahahaha... sgt giler n takut masa tu.... 

pas tu wat mcm tak bersalah.... wat macam tak faham...sib baik husband tak tanya p mana.... then ain pun wat la bodo... amik novel buat2 baca... pas tu dlm setengah jam mcm tu.... ain p dlm bilik tu... pasang lilin sesiap pas tu tutup lampu... pas tu wat2 la panggil die.... then dia dtg... muke sgt terkejut kot....

FYI, ain tak reti nak nyanyi2 lagu hepie besday nie... series mmg tak reti... kenapa??? sbb tak pernah smbut besday mase kicik2.... sedih kan.... :( ....

nah....tgk gmbr nie k....

ni la keknya.....

cer tgk muke husband ain... die mmg tak prepared la nak hensem2 sket... huhuhu... kan namanya kezutan.... hehe...


last kejutan... pada malam AJL26 di stadium putra bukit jalil....

dengan kerjasama kwn2 dan fans shila amzah.... dan juga Shila Amzah sendiri... diorg nyanyi la lagu besday kat die... skali lagi masa tu die sgt2 terkejut... 


da.... itu jer... plan ain tuk besday husband tersyg.... tahun depan nk wat gempak lagi..... 

LOVE U lah SAYANG.... hihihi



2 org yang baik hati komen: