Thursday, February 16, 2012

Review THE DESCENDANTS

seperti yang di janjikan...


cerita ni tentang satu family yang mn bapaknya tu seorg peguam dan agak bz dan tak ambil berat pasal family die... die ade due anak perempuan... yg besar tu bermasalah sbb die terlibat dgn dadah... yg kecik tu ok jer.... mak die plak seorg ape ek? peluncur ke hape ain pun tak paham sama ada die wat tu sbb keje atau just hobi jer... pas tu mak die tu di timpa kecelakaan.... koma.... 


then baru en suami dia mcm ambil berat pasal family... dan saat tu die rasa beri la peluang utk ubah segalanya... perbetulkan segala silapnya.... bla...bla...bla.... saat yg sungguh sedih bila rupanya isterinya berlaku curang di belakangnya.... tdo dgn lelaki laen.... rasanya mcm tak tergambar da perasaan die cane.... mesti hancurkan... dan isterinya mmg nk bercerai dgn die sbb nak bersama lelaki yang di cintai...


untuk tau lebih lanjut korang p tgk eh...


berape bintang ain nak kasi? 3 bintang out of 5




p/s : ain tertdo dekat 1/2jam kot.... hishhhh.... bosan la ain rasa.... terlalu slow... citer nie mungkin akak syiok layan if kite pun ade masalah spt tu or ape2 jer malah... if not.... :(

2 org yang baik hati komen:

  1. akak tak tau cite unfaithful cane... tp cite nie patutnya sedih... tp akak plak mcm tak de perasaan... mgkn sbb awk tak der kot dik...

    ReplyDelete