Tuesday, February 7, 2012

Lawatan sambil belajar ke Planetarium Negara

hye sume... da 3 hari tak hapdet blog... sbb sgt bz ke sana ke sini...

actually bulan 11 tahun lepas ain ade menang tixx ke Planetarium.... dan expired bulan nie... nak tak nak p jgk la sbb rugi la kan dpt tixx free tp tak p.... alang2 husband pun cuti ahad ari tu kami berdua pun p lah... syiok la jgk... rase mcm dak sekolah la plak... sbb ape?? ye lah... kami jer kot yg p tak bwk anak2.... yang laen sume bwk anak2... al maklumlah cuti skolah kan....

ni alamat n no phone Planetarium utk korang kalau nak call ke hape ke....


National Planetarium, 
National Space Agency (ANGKASA),
Ministry of Science, Technology and Innovation,
53, Jalan Perdana,
50480 Kuala Lumpur
Tel :   +603-2273 4301

dan rate tuk masuk dlm tu...


ok skrg tiba masanya korang layan gmbr2 yang en husband ain amek... 









































korang yang tak penah p... pegi lah eh... bwk anak2 skali.... :)
p/s tolong abaikan watermark tu... ain first time wat watermark... dan hasilnya agak mengecewakan...dan ain plak dah overwrite sumenya.... mmg giler ar pale mlm td.... :(

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment