Wednesday, January 11, 2012

KERAMAT

hi sume....

ain baru jer balik dr pratonton filem Keramat bersama Artist di MBO Suband Parade...

k...untuk pengetahuan semua citer ni akan ditayangkan pada 12 Januari 2012.... esok korang leh ar p panggung tgk.... td masa MIG tanya berape bintang dr 5? Ain jawab 5 sbb hampir 70% dr filem tu ain tak blh nk tgk....

sebab???

seram dan byk adegan yg menakutkan...adegan terperanjat...


terperanjat lagi...adoiii....



part paling best td.... org mig da tau dah husband ain cukup2 susah nk kasi bintang... kalau tak best dia akan kata tak best even depan org2 mig... adoi... jujur kan en husband ain nie...

korang tau berape bintang husband ain kasi?? hihihi... 4 bintang katanya.... siap org MIG tanya.... tak mo tarik balik ke? hihihi... husband cukup suke endingnya....

Untuk semua2 yg baca en3 nie...ain sangat2 cadangkan korang p tgk muvie nie.... mmg sgt2 berbaloi...sedap oooo....

nk selitkan ayat selalu Mr. David Teo ckp.... Bintang dicipta bukan dilahir....  FYI.... En husband ain sgt2 minat kat Mr. David Teo.... sebab musabab sebenar ain tak berape nk pasti...rasanya pas nie nk kena interview husband la plak.... hihihi

TERIMA KASIH KAT MIG ONLINE SBB BAGI PELUANG KAT KAMI P PRATONTON NIE... SGT2 ENJOY....

adiosss.... mlm da x mude... nk kena tdo da....

Sinopsis Keramat

Keramat mengisahkan di tahun 1900, seorang lelaki bernama Habib telah difitnah merosakkan kehormatan Mustika. Akibat dari itu, Habib telah dikerumuni dan dipukul oleh orang kampong diketuai oleh Jabar, abang kandung Mustika. Habib yang merupakan bukan calang-calang orang terus dipukul dan kain yang selama ini menutupi wajahnya ditarik oleh orang kampong dan berlakulah satu peristiwa yang amat dahsyat di mana semua penduduk kampung mati dek cahaya terang yang terpancar dari wajah Habib.

Di zaman ini, kehidupan dua beradik iaitu Nazmir dan Nasti mula dihantui pelbagai pertistiwa pelik dan menyeramkan bermula dengan kehilangan bayi yang dikandung Syazura, isteri Nazmir. Sejak itu, seorang demi seorang ditimpa pelbagai peristiwa di luar fikiran termasuk Munirah, Isteri Nasti. Keinginan Syazura untuk pulang ke kampong halaman suaminya menjadikan keadaan bertambah rumit. Satu persatu rahsia terbongkar dan mendedahkan sebuah sejarah yang mengejutkan Nazmir, Syazura, Nasti dan Munirah. Siapa sebenarnya dalang dalam perkara ini dan apakah rahsia tersebut?

Pelakon Keramat
Rabecca Nur
Zul Handyblack
Adey Syafrien
Putri Mardiana
Diana Amir


b4 that layan la beberape gmbr kat bwh nie yer...









































2 org yang baik hati komen: