Saturday, December 3, 2011

FACEBOOK

hi sume....

hari ni ain nak wat e3 pasal Facebook....yang mana ramai org gune utk cari kawan...utk wat bisnes....

so ain salah seorg dr mereke2.....

Nak di jadikan cerita....semlm ade satu mangkuk hayun.....sibuk dok tanye ain jual apam polkadot berape RM? dh ckp berape....dia plak tanye ade inti tak?? dah ckp ade inti...pas tu tanya plak....coklat jual mcm ner?? oh....macam murah jer dia kata.... mcm2 ar....

Pas tu pagi nie ain tgk dia dh block ain.... korang rase ape sbb eh???? dengki?? cemburu?? rasa tergugat??

Ape lah tujuan dia sebenarnya tanye mcm2....padahal ain tgk bisnes die lebih maju dr ain.... pelik sungguhkan ade org macam nie dalam dunie....

Aku tak penah terpkir nk amik customer org....dan order yg ain dpt pun bukan dr facebook....order selalunya dr org yang ain kenal...contoh...kawan...kawan atas kawan....dan jugak customer kenalkan pada ain....so di mana silapnya ain?? ntah la.... 

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment