Tuesday, October 18, 2011

Teknik wajib cuba-Cara cepat menaikkan traffik yang belum pernah dilihat!


Jom same2 try mau dakk?? bukan susah pown kan...

p/s : baca entry ni smpai abishhh k sebelum wat....

caranya begini
 - tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik...
- korang hanya perlu meletakkan Link URL dibawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog/web korang

1. MSR @ Blogger
2. tenku nizam
3. Mizz shizu
4. myself V3 Me &
5. Blog Hanz
6. BiMies's World
7. Farah Shafiqah
8. Qila Razak
9. CekLa
10. Miss Yaty
11. Magrib Menjelma
12. Bila Luna Berkata Kata
13. Putera30 Photographer
14 Peace
15 Bunga Bunga Cinta


PERATURAN:

1. sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web/blog korang, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link No. 2 menjadi no.1, yang No. 3, jadi No. 2, yang No. 4, jadi No. 3 dan seterusnya.
3. setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No. 15)

*** so urutannya jadi mcm nie :-

13. Peace
15. Blog Korang...

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….

Selamat mencuba!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kt member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..

p/s : kalau korang tak faham KLIK SINI .....

2 org yang baik hati komen:

  1. ape lagik?? cepat ar wat...mn tau trafik bole naik mencanak2...hukhuk...

    ReplyDelete