Wednesday, October 19, 2011

ONLINE DAN DAPAT DUIT...

hye sume....

korang dah lunch lom?? ain tadi mkn kat CHicken Rice SHop kat Giant Kota Damansara...

Perhhhgggg....sgt sedap tau...








p/s - korang nak duit dak?? mesti lah nak ye dak....

kadang2 kite nie on9 tapi tak tau ape lah yg kite dpat ye tak???

on9 saje2....bosan siottttt.....

k...nie caranya....

Korang tekan SINI....

BTW kalau korang tak faham komen ler kat bawah nie k....

4 org yang baik hati komen:

  1. giant kota damansara? ain duduk sne ke?

    ReplyDelete
  2. ain dok kat tropicana selatan...dekat arhhh dgn kota damansara...hihihi...cikHoneyBee lak duk mana?

    ReplyDelete
  3. aduh...tapi ain tak tau cara mcm ner...puas dah cari2 tapi still tak jumpa jugak... :(

    ReplyDelete