Friday, October 7, 2011

blackberry curve 8520...

hi sume....

baru jer td balik dr low yat.....entry sebelum ade tuleh pasal bb ain yg problem kan....so td balik keje tggu hubby amik then terus shoot p low yat....

actually, ain da sgt bosan p low yat....nk tau nape? selang sari mesti p...sbbnya hp blackberry yang konon sgt smart tp tak smart lah...asyik2 problem....bosan tau dak....menci tau....

bila p...si cine apek ni mcm terkejut lah...tp ain rasa mangkuk hayun ni wat2 jer terkezut...yeah...sgt tak suke ar tgk reaksi dia... then dia terus amik bb tu p tmpt mn ntah yg ain sendiri tak tau lokasinya...suh hubby ikut last2....cine apek itu sudah hilang...aduh....

tggu la lbh 1/2 jam baru nk smpai...pas tu dia ckp nk kena check dulu...hape lagi....suhu badan terus naik...terus naik angin...rasa mcm kecik jer cine apek tuh...haaaa....ambik ko...ko ingat aku hape?? tak reti penat ke asyik p lowyat...


terus ckp dgn dia yg ain tak nk bb tu...ain nk bb baru...n dia ckp stock tak der....


wahhhh....

sgt frust tau dak...then dia kata next week ade stock..

so dia issue satu resit...kata akan call bile ade stock...


aduhhh....harap kali nie betul ar...ain tak mo dah set tuh...rasanya set tu mmg problem kot....


kan...kan... nnti la ain citer lagi...da tak der idea ag dah nie.... ag pun ain sgt STRESS....

daa....c u next entry k....

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment