Sunday, January 9, 2011

9/1/2011 @ 1.52am

rindunya kat kamu...awk...faham ke ape ain rasa? kdg2 terpikir jugak...dia bkn tau pun kewujudan blog nie...mn mungkin dia blh baca semua nie kan...andai ini tempat terbaik utk aku luahkan isi hati ku...pasti aku akan terus menulis didlm blog nie...

jeles? ntah la...mmg jeles...huhuhu...

td petang kuar ngan member...konon nk kasi hadiah tp dia suh pilih sendiri plak..ntah kenape hari ni mmg tak der mood nk pilih hadiah...last2 ckp kat member tu beli kan ain satu t-shirt...harganya rm19.90 jer...mcm besday taun sebelum tu...ain beli handbag...sbb budget dia rm50 utk ain...tp kali ni mmg ain tak der mood sesgt...pegi mcm terpaksa...huh...

dlm pd kuar ngan member tue ain call la dia...skali dia tanya kuar dgn sape? ain dh ckp sbnarnya ain kuar dgn sape...tp ish..ish...cemburu ya? siap tanya ag...ain kuar dgn bf ya? huh...terus ain kasi hp ain suh member tu ckp dgn dia...ain tak mo dah org lain la...nk awk sorg jer....

mlm td dia call...tanya ag...kuar ngan sape td..balik kul baper...siap tmbk ag ckp ain balik kul 10...awk..awk...mcm ner org nk kuar lama2? sdg kan org tak hepie...pe la cyg nie...dia ckp nape tak msg g tau kuar dgn sape? eh...ain ckp balik...bkn ke ain dh ckp...pas tu tanya dia balik...kalau dh g tau on the phone kena msg jgk ke? dia kata lagi bagus msg kasi tau jgk..hmm...ok lah...ok lah...next time org kasi tau n msg skali ye awk...

hmm...skrg tgh tggu dia kol balik...td kata ada hal...ape ntah dia buat...jgn la rahsia sgt2 dgn ain ya awk...org cuma harapkan yang terbaik utk kita...mcm msg awk mlm td kat ain...awk nk yg terbaek dr ain...skrg org tgh cuba buat yg terbaik utk kita...harap2 kita akan hepie...selama2nya...

amin2...

0 org yang baik hati komen:

Post a Comment